Tot ce trebuie sa stii despre camera auto DOD LS460W

Camerele auto sunt extrem de utile in traficul imprevizibil de astazi, ele ofera o modalitate sigura, precisa si exacta de a inregistra orice eveniment din trafic, orice incident in care ai putea fi implicat si nu numai. Fara pareri contradictorii, fara el sau ea a fost de vina, fara certuri si marturii contradictorii, camera video auto ofera o dovada clara si intangibila ce te poate oricand exonora. Insa, pentru acest lucru ai nevoie de o camera video auto performanta. In continuare iti voi prezenta camera auto DOD LS460W pe care o gasesti la noi pe site aici.

Camera auto DOD LS460W poate inregistra la o rezolutie full HD de 1920×1080 pixeli la 30 de cadre pe secunda. Acest lucru este posibil datorita senzorului de imagine Sony Exmor CMOS care este cu 20% mai mare ca un senzor obisnuit si care ofera pixeli cu 60% mai mari; precum si performante uimitoare chiar si in conditii proaste de lumina. Acest senzor impreuna cu lentila 6G ofera o imagine clara chiar si noaptea, cu un factor ISO extins pana la 3200 ce extinde substantial capacitatea de a inregistra in conditii proaste de lumina, de asemenea reduce si efectul de blur in aceste conditii.

camera auto

 

Modelul LS460W are si un GPS integrat ce permite inregistrarea nu doar de imagini video ci si traseul parcurs si viteza de deplasare a autoturismului. Aceste informatii suplimentare pot fi foarte utile pentru monitorizarea stilului de sofat. Un clip de prezentare a camerei DOD LS460W gasesti pe contul nostru de Youtube.

Specificatiile tehnice ale acestei camere auto o transforma intr-un produs ideal pentru inregistrari video auto. Calitatea imaginilor este net superioara fata de alte camere cu rezolutii interpolate, performantele sale in conditii slabe de lumina sau pe timp de noapte sunt mult mai bune decat majoritatea camerelor de pe piata. Are un unghi larg de 140 de grade, calibrare automata, o frecventa de 5Hz a antenei GPS-ului integrat, un display widescreen 16:9, functie de pornire si inregistrare automata, protectie prin parole a inregistrarilor, amprenta de data precum si functii de detectare a miscarii. Rezolutia video poate fi ajustata de la 1820×1080 la 640×480, pastrandu-se rata de 30 de cadre pe secunda. Are o baterie de Lithium-ion, reincarcabila de 3.7 V 250mAh. Temperatura optima de functionare se incadreaza intre -25 de grade Celsius si +70 de grade Celsius.

Este o camera video auto usor de folosit, meniul este in limba romana si este foarte accesibil. Pentru inregistrare apesi doar pe butonul Rec/Ok, iar pentru modificarea caracteristicilor filmarii, rezolutie, unghi, efecte, exista butonul Menu. Dupa cum am spus, camera auto DOD LS460W are o baterie de Lithium-ion pentru cand nu exista posibilitatea de a conecta camera la o sursa de curent, insa pentru alimentare poate fi folosita si bricheta masinii.

Pe site-ul nostru gasesti camera auto DOD LS460W cu urmatoarele accesorii: cablu USB, cablu HDMI, adaptor bricheta 12V, suport prindere cu ventuza si manual de utilizare. Este o camera auto exceptionala, imaginile captate sunt mereu clare, indiferent de conditii si circumstante, lumina de proasta calitate nu este un impediment pentru  modelul LS460W.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>