Nu stii ce sa cumperi? Vino la noi si testeaza produsele!

iUni ofera un serviciu foarte util tuturor clientilor si potentialilor nostri clienti, serviciul – test me. Noi la iUni vrem sa facem tot ce putem pentru a te ajuta pe tine sa faci alegerea perfecta, sa achizitionezi produsul ideal pentru tine, fie ca e o camera spion, un microfon spion, o camera auto sau sistem de supraveghere.

Dorim ca produsele pe care le achzitionezi de la noi sa iti fie de cel mai mare folos, sa te ajute in cel mai bun mod posibil. Deoarece domeniul in care activam este unul foarte tehnic, multi oameni nu stiu exact care aparat ar fi ideal pentru nevoile si dorintele lor –  in acest scop am creat serviciul –  test me.

test me

Ce este serviciul test me?

 

Vrei sa cumperi o camera auto pentru masina ta, pentru oras sau pentru calatoriile din tara, vrei sa achizitionezi o camera de supraveghere pentru birou sau poate un sistem de supraveghere complet, o camera spion etc. Stii pentru ce ai nevoie de aceste produse, dar nu esti sigur care ar fi mai bune pentru tine, cu ce functii, cu ce optiuni sau caracteristici tehnice.

Serviciul test me este menit sa te ajute sa iei decizia potrivita. Tu stii ce nevoi ai, noi stim ce produse sunt ideale pentru planurile tale. Agentii nostri de vanzari cunosc in detaliu fiecare produs din oferta noastra, ce poate face, cum functioneaza, care este scenariul ideal in care poate fi folosit.

La sediul nostru poti sa testezi produsele dorite, iar impreuna cu sfaturile echipei noastre nu ai cum sa dai gres in alegerea produsului perfect pentru tine.

Pentru un test complet si in detaliu este nevoie de timp, asa ca pentru a putea acorda clientilor nostri tot timpul si asistenta de care au nevoie, va rugam sa faceti o programare in prealabil. Programarile se pot face la 0729.450.899 (luni-vineri, orele 10-14) sau printr-un e-mail  in care sa specifici ca doresti testarea unui produs la adresa suport@iuni.ro.

Ne gasesti pe Str. Aurel Botea, nr 3, Bl B5C, Sc 1, Parter, Interfon 103C, Sector 3,

Bucuresti, Cod Postal: 031412.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>