iUniFICARE – ce este iUni.ro si cum a aparut

iUni.ro este rezultatul unirii a doua site-uri mari de pe piata online: CameraAuto.ro si CameraSpionaj.ro, pentru a oferi intr-un singur magazin online, o gama larga si variata de produse de calitate, precum si preturi competitive. Scopul iUni este de a oferi toate produsele disponibile pe site-urile mentionate si mai mult decat atat. Astfel, pe iUni.ro o sa gasesti camere spion, microfoane spion, camere auto, camere de supraveghere, camere sport, precum si toate accesoriile aferente acestora.

La iUni o sa gasesti o echipa cu o experienta de peste 7 ani in vanzari de produse de spionaj si camere auto. Pentru a marca iunificarea oferim o serie de discounturi substantiale pentru intreaga gama de produse disponibile – intra pe site si vezi ofertele.

Aceasta unire ofera o modalitate mult mai practica clientilor nostri de a-si face cumparaturile legate de supraveghere, spionaj sau monitorizare auto. Toate aceste produse se gasesc acum pe o singura platforma – intelligent design – aici o sa gasesti urmatoarele categorii de produse:

 

  • camere spion ascunse in diferite obiecte casnice, poti sa alegi din gama disponibila obiectele care se potrivesc cel mai bine nevoi sau dorintei tale.
  • microfoane spion – pentru a asculta orice conversatie doresti fara ca nimeni sa isi dea seama oferim o gama variata de microane spion, pentru inregistrare sau ascultare in timp real folosind o cartela GSM.
  • camere auto, oferta de camere auto de pe iUni este una dintre cele mai diverse si competitive ca pret de  pe piata.
  • kituri si camere de supraveghere, pentru interior si exterior avem diferite modele de camere de supraveghere. Pentru a-ti fi mai usor, avem mai multe kituri complete de supraveghere, ce contin toate materialele si obiectele de care ai nevoie pentru un sistem performant.
  • camere sport, indiferent de ce sport sau ce activitati outdoor faci, camerele din aceasta categorie cu siguranta o sa iti fie de ajutor
  • nu in ultimul rand, oferta iUni include acum si trackere gps; poti monitoriza acum automobilul tau, animalele de companie sau chiar si membri familiei.

 

Cu aceasta gama larga de produse, iUni.ro este un magazin online unde poti sa gasesti tot ce ai nevoie in materie de spionaj, supraveghere si monitorizare, poti sa iti faci cumparaturile mult mai usor, economisind timp iar cu ofertele de pe site si bani. iUni.ro ofera servicii si produse de calitate in domeniul spionajului, monitorizarii auto si supravegherii. Pentru acest lucru avem disponibila o modalitate de testare a produsului; daca nu stii exact ce sa cumperi, testezi produsele noastre sa vezi care este cel mai potrivit pentru tine iar impreuna cu agentul de vanzari poti sa faci o alegere informata.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>