Acum la iUni poti plati in rate de 2-4-6-8-10 sau 12 luni!

Cumparaturile pe iUni.ro se pot face acum si prin serviciul mobilPay si prin rate. MobilPay este un serviciu care ofera o modalitate usoara si sigura de a plati online. Folosind acest serviciu puteti face plati prin SMS, prin card sau prin ZebraPay.

  

Plata prin Card – cu aceasta modalitate de plata, trebuie sa indeplinesti o singura conditie, sa ai un card valabil, Master Card, Visa, Visa Electron sau Maestro. Alegi produsul dorit de pe site-ul nostru, il adaugi in cos si alegi metoda de plata NETOPIA mobilPay si introduci detaliile cardului tau. Tranzactia este astfel securizata, iar datele tale personale ajung doar la banca, fara sa fie stocate altundeva. Dupa poti sa alegi modalitatea de transport si sa primesti produsele dorite.

 

La iUni facem totul cat mai simplu, pentru tine, poti sa navighezi pe paginile de produse, cand gasesti ceva ce iti place, dai click pe el, il adaugi in cos, unde poti sa revezi lista ta de cumparaturi si sa finalizezi comanda. Mai multe informatii despre acest proces vezi in sectiunea Cum cumpar?

 

Acum ai la dispozitie si plata in rate prin mobilpay, astfel poti sa achizitionezi ce produse doresti de pe iUni.ro folosind serviciul de plata mobilPay si sa platesti in rate, fara dobanda! MobilPay proceseaza acum astfel de plati prin CardAvantaj, BT Star si Bonus Card. Nu ezita sa profiti de aceasta ocazie!

 

Pe iUni.ro gasesti o gama variata de produse spionaj, camere si microfoane spion ascunse in diverse obiecte obinsuite, camere auto, camere de supraveghere si camere sport, precum si toate accesoriile necesare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>