iUni iti ofera acum si gadgeturi!

Acum avem disponibile pe site si doua gadgeturi distractive pentru tine. Este vorba de un tanc teleghidat cu camera video cu si un bec muzical. Ambele produse iti pot oferi ore in sir de amuzament tie si prietenilor tai.

 

Tanc spion iUni

 

Tancul spion iUni poate fi folosit la fel ca o masina teleghidata. Este usor de controlat cu orice Ipad, Iphone sau telefon sau aparat ce foloseste sistemul Android. Poti sa il controlezi usor cu telefonul tau mobil, sa “conduci” tancul si sa filmezi tot ce vrei tu. Poti sa il controlezi direct de pe dispozitiv, sa te plimbi cu tancul prin casa, la birou sau chiar si afara. Poate fi controlat pe o raza de pana la 30 de metri, cu aplicatiile compatibile de pe App Store sau de pe Google Play. Camera are 0,3mp si functioneaza si in timp real prin Wifi, suporta transfer de poze astfel incat poti surprinde direct orice moment amuzant sau compromitor. Este un gadget facut pentru amuzamentul tau!

tanc spion iuni

 

Musical PlayBulb

 

Acest Musical PlayBulb este un bec smart de tip LED cu un speaker incorporat ce poate fi folosit si ca un bec normal. De ce este special acest bec? Dupa cum spune si numele, este un bec muzical, dar nu ofera doar o experienta muzica, combina lumina si muzica pentru o atmosfera unica. Poti sa il controlezi usor direct de pe smartphone-ul tau, sa imbini intensitatea luminii su sublimul muzicii alese de tine pentru a crea o atmosfera unica. Poate fi controlat de asemenea si printr-o conexiune Bluetooth wireless.

musical playbulb

 

Aceste doua gadgeturi te pot amuza enorm, pe tine si pe prietenii tai, fie prin filmari ascunse cu tancul iUni sau cu o lumina muzicala pentru camera ta prin Musical PlayBulb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>