Concursul iUni – avem un castigator!

In ultimele doua saptamani am derulat pe contul de Facebook iUni primul nostru concurs, cu premiu o camera auto iUni Dash P189. In aceasta perioada foarte multi dintre voi v-ati inscris, ati apreciat pagina noastra de Facebook si ne-ati urmarit activitatea. Speram ca veti face acest lucru si pe viitor, deoarece vom continua sa oferim reduceri, oferte, informatii din domeniu si multe altele.

Castigatorul concursului iUni a fost ales folosind site-ul random.org, nu s-au luat in calcul alte considerente sau alte motive, totul a fost sansa si noroc pentru fiecare participant in parte, astfel fiecare dintre voi ati avut aceeasi oportunitate de a castiga camera auto iUni Dash P189.

Le multumim tuturor celor 270 de participanti pentru nivelul de implicare de care au dat dovada si o felicitam pe norocoasa castigatoare, Iulia Bacanu, ea a fost a 61-a persoana inscrisa in concurs, speram ca premiul, camera auto iUni Dash P189 sa ii fie de folos in trafic! Pe langa aceasta camera auto a mai primit Cadou un card SD.

iuni

 

Camerele auto prezinta avantaje numeroase pentru utilizatori, nu doar ca monitorizeaza evenimentele din trafic, dar ofera dovezi tangibile in cazul unui incident neplacut. Camera auto iUni Dash P189 are un ecran rabatabil, este usor de folosit si inregistreaza la o rezolutie HD de 1280×720. Are functie foto, functie playback, nightvision si un senzor de miscare.

Pe iUni.ro gasesti o gama larga de camere auto, camere si microfoane spion, sisteme de supraveghere si toate accesoriile aferente. Urmareste-ne in continuare pe Facebook pentru a afla infomatii despre cele mai noi produse din domeniu, si de ce nu, pentru a participa si la urmatorul concurs!

Camere de supraveghere  auto si spion   iuni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>