Ce trebuie sa stiti despre modul de functionare a aparatelor spion de la iUni

Cand aud de produse de spionaj multi oameni se gandesc probabil la ceva ce au vazut in filme, aparate dotate cu o tehnologie de ultima ora, complexe si complicate, care necesita pregatire specializata pentru a le folosi. Produsele de spionaj pe care le gasiti la iUni nu sunt din nici un film de actiune sau de la vreo agentie ce se ocupa cu asemenea lucruri, ci sunt produse simple, am putea spune, insa pentru a le putea folosi corespunzator tot trebuie sa stiti anumite lucruri despre ele.

iuni 1 - JPEG 300 dpi

Functionalitatea camerelor si microfoanelor spion disponibile la iUni variaza in functie de fiecare model. In continuare va vom explica modul de functionare a acestor aparate spion.

Modelele disponibile la iUni sunt microfoane si camere spion ascunse in diverse obiecte obisnuite, obiectul respectiv poate sa fie functional sau sa fie doar un mijloc de camuflare a camerei sau microfonului incorporat. Indiferent de tipul sau trebuie sa stiti cateva lucruri despre aceste aparate spion:

 

  • fiecare aparat spion are nevoie de un card de memorie, inregistrarile audio-video realizate trebuie stocate undeva, aceste aparate nu au o memorie interna proprie, astfel in momentul in care achizitionati un astfel de produs, nu uitati de cardul de memorie.
  • multe din microfoanele spion sunt de tip GSM si functioneaza cu o cartela SIM, insa cartela SIM NU trebuie sa aiba cod PIN, deoarece nu exista optiunea introducerii acestui cod in aparat. In unele produse, precum de pilda, prelungitorul spion, introducerea acestei cartele Sim poate fi dificila, in acest caz ne puteti cere sa va trimitem produsul cu cartela SIM introdusa.
  • inregistrarile realizate de camerele spion depind mult nu doar de performanta camerei, dar si de locul in care este plasata. Aceste camere spion sunt ascunse in diverse obiecte, obiectivul lor trebuie ascuns, astfel evident inregistrarea va fi afectata de acest aspect. Mai mult, nu uitati sa luati in considerare si conditille de luminozitate din spatiul in care plasati aparatul spion.
  • nu uitati de autonomia si bateria camerelor si microfoanelor. Fiecare in parte are o autonomie diferita, noi recomandam ca inainte de fiecare utilizare sa incarcati bateria aparatului. Sunt cateva exceptii, prelungitorul spion de pilda nu are baterie si nici nu are nevoie de incarcare.
  • multa lume se intreaba ce trebuie sa faca odata ce au realizat inregistrarea dorita. Cardul de memorie poate fi conectat usor la orice laptop sau PC si inregistrarile facute pot fi astfel stocate sau vizualizate.

 

Acestea sunt cateva aspecte legate de functionalitate care pot prezenta probleme, astfel ca am dorit sa le lamurim, pentru ca sa puteti sa folositi camerele si microfoanele spion achizitionate cat mai usor. Daca aveti intrebari legate de un produs anume, de functionalitatea sa sau de modul de utilizare nu ezitati sa ne contactati, folosind chat-ul disponibil pe site sau datele de contact din categoria aferenta.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>