Ce factori sa iei in considerare inainte sa cumperi o camera spion

Camerele spion pot fi folosite in foarte multe scopuri, inclusiv in securitatea casei personale, pentru monitorizarea copiilor dumneavoastra sau supravegherea angajatilor intr-o firma. Aceste camere spion sunt de dimensiuni mici, ascunse in diverse obiecte casnice, obiecte obisnuite, care nu atrag atentia, care fac parte din mediul ambiental. Camerele spion, precum cele pe care le puteti gasi si pe site-ul nostru, ofera o modalitate practica si usoara de a realiza filmari ascunse. Insa inainte de a face acest lucru, inainte de a cumpara o camera spion trebuie sa iei in considerare mai multe lucruri.

 

  • Culoare – nu culoarea camerei, ci daca este o camera color sau alb negru. Astazi majoritatea camerelor sunt color
  • Microfon – unele modele de camere sunt dotate cu un microfon incorporat, astfel se pot realiza inregistrari audio video. Acest lucru ofera un avantaj suplimentar in momentul inregistrarii.
  • Raza de actiune – multe camere spion sunt wireless, poti vedea in timp real tot ce inregistreaza aceasta, insa doar pana la o anumita raza. Practicalitatea sa depinde de acest factor
  • Calitatea video –  tocmai pentru ca e o inregistrare ascunsa ai nevoie de cea mai buna calitatea video. Camerele video mascate in diverse obiecte pot fi pozitionate in moduri diferite fata de o camera video normala, astfel calitatea imaginii video trebuie sa fie cat mai buna pentru a avea material inteligibil si practic scopurilor dumneavoastra.
  • Capacitate de stocare – majoritatea camerelor folosesc un micro card SD ca mijloc de stocare a informatiei. Daca camera ruleaza incontinuu veti avea nevoie de un card mare.
  • Senzor de miscare  – multe camere spion sunt plasate intr-un loc anume si lasate acolo pentru un timp indelungat. Pentru a nu inregistra cand nu este nimeni in preajma, unele modele sunt dotate cu un senzor de miscare – cand acesta detecteaza miscare in preajma va incepe inregistrarea.
  • Alte functii – unele camere au si functie de night vision sau sunt rezistente la apa. Si acestea aspecte trebuie luate in considerare, in functie de conditiile in care vrei sa o folosesti.

 

Utilitatea camerelor spion este de netagaduit, sunt aparate care ofera filmari audio video ascunse, fara ca cei filmati sa stie ca sunt inregistrari, iar in multe situatii, precum cele mentionate si mai sus, astfel de produse sunt foarte practice. Gasesti pe site-ul iUni camere spion ascunse intr-o gama larga de obiecte casnice.

 

produse spy iUni

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>